5 Съвета за максималното подобряване и грижа за кожата

Грижата за вашата кожа не трябва да бъде сложна и стресираща и в никакъв случай рутинна манипулация от 15 стъпки с различни продукти, които не са сходни и не биха могли да работят заедно. Приемете нашите съвети за красива кожа – простичките методи наистина работят.

И е така, независимо какво ще чуете от експертите да казват.

Повечето от нас са с натоварено ежедневие и нямат много свободно време за себе си сутрин преди да започнат деня си. Особено когато се опитваме да балансираме между отглеждането на деца, работата, трафика, домакинството и какви ли не още задачи.

Проучванията показват, че много заети майки отделят само 15 минути дневно за себе си!

Нека ви запозная с любимите ми съвети за максимизиране на грижата за вашата кожа, което няма да ви отнеме кой знае колко време. И това е най-добрата част нали? Ако ги следвате ежедневно, това ви помогне да изглеждате и да се чувствате невероятно в собствената си кожа.

Основите принципи не се променят.

1. В почистването е ключа – първият от нашите съвети за красива кожа.

Красивата кожа се основата на чистата кожа, и нашето култово Почистващо масло с Морков & Манго е перфектно за всички типове кожа.

Почистването не отнема кой знае колко време – максимум около 2 минути и без суетене и използване на няколко продукта едновременно. Не чувствате кожата си опъната или парене в очите. Маслото е прекрасно, то е балсам който използвате с помощта на муслинова кърпичка за почистване.

Резултата е чиста, комфортно чувстваща се подхранена кожа без препарати и химични съставки. Продуктите ни не са пенливи. За повечето от нашите клиенти детергента / съдържащ се в перилните препарати и образуващ пяната може да бъде твърде агресивен и дразнещ кожата.

Ако смятате, че почистването с кърпичка не е подходящо за вас, опитайте нашият супер нежен Почистващ сапун с Шия & органични масла.

Много по добре е ако използвате един продукт, който ви харесва и е с много добри съставки които наистина работят.

2. Следващата стъпка е хидратирането

Маслата за лице са нашият първи избор, както и за повечето от клиентите ни. Те са със 100% активни съставки, а не 90% вода и пълнители.

Знаем, че като си представите масло или олио е малко стряскащо, но то наистина работи и е един много добър избор за всички видове кожа. Те също карат кожата ви да се чувства прекрасно и то за много кратко време.

Нашите съвети за красива кожа – Есенцията за лъчезанно лице с Роза & Марула и Есенцията за дълбоко подхранване на лице от Роза & Касис могат да бъдат използвани сутрин и/или вечер и могат да се съчетават с Интензивения балсам с Маршмалоу & Франгипани.

Препоръчваме Есенция за лъчезанно лице с Роза & Марула за мазна или комбинирана кожа и Есенция за дълбоко подхранване на лице от Роза & Касис за суха кожа.

3. Полагане на слоеве

Маслата ни могат да бъдат използвани самостоятелно или в комбинация с други наши продукти.

Ако вашата кожа е много суха, може да положите слой от овлажняващ продукт. Опитайте Интензивния балсам с Маршмалоу & Франгипани.

Те също работят добре с вашият любим слънцезащитен крем или смесете няколко капки от овлажняващия продукт с фондютена ви.

4. Пролетно почистване на продуктите за грижа на кожата

Не трябва да прибягвате към метода – всичко или нищо.

Изхвърлянето на всички ваши продукти за кожа и заметването им с нови не е необходимо.

Компромисния вариант също работи добре.

Доверете се на инстинкта си. Обикновено продуктите, които не се продават добре са в промоция или се рекламират.

Ако някои от продуктите, които използвате работят и вие се чувствате добре от употребата им ги запазете.

Важно е да проверявате срока на годност на козметиката ви и да изхвърлите тази, която е с изтекъл срок. Също се отървете и от продуктите със странна или неприятна миризма и променен или зеленикав цвят.

5. Гладки, копринени крайници

Не пренебрегвайте останалата част от тялото си, особено ако е била скрита под няколко пласта дрехи и не изглежда в най-нежния си вид за момента.

Съвети за красива кожа – нежната ексфолиация ще премахне тази сива, люспеста, зимна кожа и ще я хидратира и с радост ще покажете красивата кожа на краката си през пролетния и летен сезон.

Преди всичко семплото е за предпочитане – красивите ни британски продукти за грижа за кожата са с невероятни резултати. Ще изглеждате и да се чувствате прекрасно, без да се налага да прекарвате часове в подготовка и само с няколко основни стъпки.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4