Sale!

Успокояващо масло за душ и вана със Здравец & Кипарис & Лавандула

лв.68.40 лв.49.20

Предава успокояващо изживяване в банята с мощните си растителни и цветни натурални масла, позволявайки ви да се насладите на топлата ароматна вода. 100 мл.

3 налични

Код: RT12 Категория: Product ID: 3296

Описание

Луксозното, успокояващо натурално масло за баня от Здравец, Кипарис и Лавандула, ще ви разглези, ще повдигне духа ви и ще подейства благодатно на кожата ви. Релаксирайте и се насладете на спокойствието. Произведено със 79% органични съставки.

 „Много съм впечатлена.“

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА на нашето успокояващо натурално масло за баня със Здравец & Кипарис & Лавандула:

  • Африканските и кайсиевите масла се комбинират с лечебен невен, успокояващ здравец, облекчаващ кипарис, релаксираща лавандула и ободряващите иланг иланг.
  • Маслото е красиво и разглезващо, съдържа достатъчно за приблизително 40 вани / душа.
  • Сега е подобрено с още по-чисти етерични масла придаващи невероятен 100% естествен аромат.
  • Не съдържа SLS / SLES, успокоява при сърбеж на кожата.
  • Подходящо за всички видове кожа

Charlotte Elizabeth каза в своя блог:

“Изисканата комбинация от органична кайсия и масло от шафран, работят като омекотители за супер кожа.”

Луксозното, успокояващо натурално масло за баня от Здравец, Кипарис и Лавандула СЪРЪРЖА:

Органично кайсиево масло, шафраново масло, наситено масло от календула и здравец, етерични масла от кипарис и лавандула.

Подхранва и хидратира кожата в дълбочина. Поддържа я гладка и мека и забавя процеса на стареене.  Естествен антиоксидант, регенерира кожата и възвръща еластичността й.

Луксозното органично масло за душ и вана с Здравец, Кипарис и Лавандула има успокоителен и отпускащ арома ефект благодарение на естествените аромати на благоуханните натурални, органични масла.

Шафрановото масло с неговите подхранващи и изглаждащи свойства.

Кайсиевото масло прониква в кожата и я прави нежна и гладка.

Маслото от невен е с голямо съдържание на олеин и стимулира еластичноста на кожата.

Маслото от розов здравец придава нежен аромат и създава усещане за сигурност и комфорт, притежава вдъхновяващи и освежаващи качества.

Лавандулата – едно от най-известните масла, използвани от древността балансира, стимулира и има антисептично и тонизиращо действие върху кожата.

Придава успокояващо изживяване в банята с мощните растителни и цветни масла, което ви позволява да се наслаждавате на топлата ароматна вода.

Произведено със 79% органични съставки. Веган. 100ml. Съдържа достатъчно за до 40 вани / душа.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Състав

Кайсиево масло (органично)

Нежното и проникващо дълбоко в тялото масло от ядката на кайсия е леко, подходящо за всички типове кожа, включително чувствителна.

Масло от Невен

Органичните цветя на невена се накисват в слънчогледово олио с високо съдържание на олеин, за да стимулират еластичността и за идеално гладка кожа. Богато на калентин, каротин и витамини А и В. Невена е една от тези британски билки, която е се е използвала в миналото като средство за лечение на всички видове кожа и се смята, че има възстановителни и регенеративни сили върху кожата. Все по-често се среща в грижата за стареене, особено за чувствителна кожа.

Масло от Кипарис

Зеленият, дървесен аромат на този вечнозелен цвят придава прекрасен аромат на нашето луксозно масло и помага за балансирането на мазните и дехидратирани кожи.

Масло от Здравец

Розово, балансиращо масло със сладка миризма, подходящо за всички видове кожа. Здравеца създава усещане за сигурност и комфорт, притежава вдъхновяващи и освежаващи качества.

Лавандула, цвят на лавандула

Едно от най-известните масла, използвани от векове в ритуали за къпане и грижа за кожата, и идващо от латинското Лаваре, което означава къпя се. Балансирайки и стимулирайки в същото време лавандулата е също антисептична и жизнена, в същото време има тонизиращо действие върху кожата.

Шафраново масло (органично)

Красиво леко текстурирано масло, което има подхранващи и изглаждащи свойства. То не блокира порите на кожата ви и е подходящо за всички видове кожа, дори за чувствителна.

Витамин Е

Класически антиоксидант, витамин Е произхожда от много плодове и зеленчуци и е известно, че предпазва клетките от увреждащи свободните радикали и с появата на стрии, линии и бръчки.

Иланг-Иланг (органичено)

Интензивно със сладък, екзотичен аромат, името Ylang Ylang означава “цветето на цветята“. Ярките жълти цветя са ръчно подбрани в ранна утрин, преди слънцето да разруши деликатните им цветове. Ylang Ylang има свойства на афродизиак и често се използва за повишаване на духа по време на стрес.

Слънчогледово олио

Богатото на антиоксиданти слънчогледово олио е пълно с бета каротин, за който се смята, че помага при проявата на стареене. Също така е полезно за възпалена, чувствителна и склонна към акне кожа.

Естествени съставки на етеричните масла:

Също така съдържа съставките, които се срещат при естествен вид в етерични масла: Лимонен, Гераниол, Линалол, Фарнезол, Бензил, Бензоат, Бензил.

Препоръки

Поставете капачка пълна с маслото под течаща топла вода за да се насладите на ароматното и благоуханно преживяване. Затворете вратата на банята затворена, за да задържите и уловите мощните ботанически и цветни аромати, след това вдишайте и се насладете на аромата на водата.

Друг начин по който може да използвате маслото е да сложите малко количество върху тялото си, преди да влезете под душа. Една опаковка съдържа достатъчно за до 40 бани/душа, заради високото ниво на чисти етерични масла.

Само за външна употреба. Дръжте далеч от деца.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такивате такива. Продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължи, потърсете медицински съвет.

Възможна комбинация

Съчетава се добре със свещите за ароматерапия, по-специално The Rose Tree  № 5 за страхотен успокояващ подарък.