Sale!

Масло от Кедрово дърво, Пачули и Иланг-Иланг

лв.69.60 лв.42.00

Луксозно ароматизирано, леко, и подхранващо масло за сухо тяло. 100 мл.

4 налични

Код: RT10 Категория: Product ID: 3289

Описание

Луксозно органично масло за тяло, ароматизирано благодарение на натуралните и естествени благовонни масла, леко и подхранващо за сухо тяло, което оставя кожата нежна, копринено мека, подхранена и еластична, направено е от 99% органични съставки.

 „Супер екзотично масло – кожата ви ще бъде много благодарна, че го използвате“

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА на нашето органично масло за тяло с Кедрово дърво, Пачули и Иланг-Иланг:

  • Анти-стареене и защита на кожата
  • Оставя кожата да се чувства супер хидратирана, подхранена, и тонизирана с помощта на маслото от Кедрово дърво и Жожоба
  • Подобрява еластичността на кожата
  • Маслото от Пачули има противогъбични и антисептични свойства
  • Палисандровото дърво подпомага да се балансира изтощената, суха и мазна кожа
  • Подходящо за всички видове кожа, включително проблемни, мазни и комбинирани кожи

СЪДЪРЖА:

Органично кайсиево масло, масло от кедрово дърво, масло от жожоба, пачули, кедрово дърво, шафраново масло и Иланг-Иланг / Ylang Ylang.

Скъпоценните масла от жожоба и кайсия се комбинират с подхранващ шафран, опияняващ иланг иланг, пачули и кедрово дърво, за да се придаде сладък, пикантен аромат. Използваме бързо попиващи „сухи“ масла в нашата формула, които хидратират кожата ви, и не правят дрехите ви мазни.

Чистите органични масла с естествен аромат действат отпускащо и разтоварващо, вдъхвайки аромата им и успокойващо при нанасянето на маслото по тялото.

Маслото е доста икономично, небходимо е да затоплите и разнесете по тялото много малко количество.

След използването на нашето луксозно органично масло за тяло с Кедрово дърво, Пачули и Иланг-Иланг ще установите, че е деликатно, ароматно, подхранващо, хидратиращо и разтоварващо – всичко това събрано в едно.

Богато на подхранващи вещества и антиоксиданти, забавя процеса на стареене на кожата и стимулира производството на колаген, като осигурява естествена защита от свободните радикали.

Произведено с 99% органични съставки. Веган и без глутен. Опакован в бутилка с помпичка без въздух. 100ml / 3.38fl oz.

Само за външна употреба. Да се пази от деца.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Състав

Кайсиево масло (органично)

Нежното и проникващо кайсиево масло от ядката на плодовете от кайсия е леко, подходящо за всички типове кожа, включително и за чувствителна.

Масло от кедрово дърво

Кедъра е дърво от Северна Америка и има свеж, чист аромат с балсамни нюанси. Той е познат от векове от египтяните, които са го използвали в своите мумифициращи ритуали и като тамян в древна Гърция и Египет. Употребява се в много аромати и афтършейвс заради невероятния си аромат, докато има свойства за подобряване на тонизиращата способност на кожата, като същевременно се използва и за лечение на проблеми с кожата и болка в  мускулите.

Масло от жожоба (органично)

Лесно абсорбирано, леко масло, много подобно на себума, намиращ се в собствената ни кожа и подходящо за всички типове кожа, включително проблемни, мазни и комбинирани.

Пачули (органично)

Богато олио с легендарни свойства за кожата. Използвано е в продължение на столетия на изток, където се предполага, че е афродизиак, то е ключов компонент в пикантните парфюми от висок клас. Той има противогъбични и антисептични свойства и също така детоксикира и стимулира циркулацията, докато се използва за подобряване на състоянието на кожата.

Палисандрово дърво

Маслото от палисандрово дърво има афродизиращи свойства и способността да стимулира имунната система. То балансира изтощени, сухи и мазни кожи и се смята, че има клетъчни подмладяващи качества. То е отлично за зрели кожи.

Шафраново масло (органично)

Красиво, леко текстурирано масло, което има подхранващи и изглаждащи свойства. То не блокира порите на кожата ви и е подходящо за всички видове кожа, дори и за чувствителна.

Иланг-Иланг (органичено)

Интензивно със сладък, екзотичен аромат, името Ylang Ylang означава “цветето на цветята“. Ярките жълти цветя са ръчно подбрани в ранна утрин, преди слънцето да разруши деликатните им цветове. Ylang Ylang има свойства на афродизиак и често се използва за повишаване на духа по време на стрес.

Препоръки

Изтеглете количството от едно изпомплане на маслото, като внимателно го затопляте в ръцете си, преди да нанесете върху кожата си в посока нагоре. Вдишвайте аромата на чистите етерични масла и повторете, ако е необходимо.

Използваме само най-висококачествените чисти органични растителни масла и всички етерични масла се използват в безопасни граници при ниски проценти.

Въпреки това, ако сте бременна или кърмите, трябва винаги да се консултирате с вашия лекар, преди да използвате продукти, съдържащи етерични масла, и изцяло да избягвате употребата им през първите няколко месеца.

Само за външна употреба, пазете от деца.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такивате такива. Продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължи, потърсете медицински съвет.

Възможна комбинация

Съчетава се добре с почистващия сапун от Кайсия & Здравец.

Преса - другите за нас

“За първи път в моята кариера за оценяване на красотата, мога да кажа честно че съм съгласна с цялото си сърце с това описание. От първото приложение на тялото маслото е много повече от просто овлажняващо за краката ми, то е луксозно лечение, което им оставя усещане за поддържани,  и с мек аромат, който няма как да не заеме място в топ спа. „

Birds on the Blog