Sale!

Какаово масло за усни Таити

лв.31.20 лв.19.20

Натурално овлажняващо и успокояващо масло за устни, изпълнено с аромат на Моной от Таити, Какаово масло и подхранващ витамин Е. 6 гр.

2 налични

Код: RT6 Категория: Product ID: 3260

Описание

Изпитайте удоволствието от нашето скъпоценно овлажняващо и успокояващо масло за нежни и женствени устни, изпълнено с ароматен Моной от Таити, какаово масло и подхранващ витамин Е.

Произведено със 64% органични съставки.

Само 64% органични? Някои съставки не са органични – защото просто не са налични като органични, например Monoi de Tahiti. Но тя е защитена с наименованието си за произход – и това е гаранция, че е чисто кокосово масло, съчетано с гардения и цветето тиара, от Френска Полинезия. Това е и първата съставка на нашите етикети, с други думи, нашето масло за устни съдържа повече от тази страхотна съставка, а не по-малко!  “Обожавам го!“

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА на какаовото масло за нежни и женствени устни:

  • Супер подхранващо и възстановяващо
  • Нежно действие за възпалени устни с естествен бактериален органичен пчелен восък
  • Моной де Таити предава красив нежен аромат от цветовете на цъфнала гардения
  • Органичното какаово масло образува естествено защитна бариера за задържане на влагата.

Натурално, овлажняващо и успокояващо с плодово масло от ванилия и аромат на моной от Таити, съдържащо защитното и задържащо влагата органично какаово “масло на боговете”, класическия антиоксидант и витамин Е против стареене.

Хидратира без да причинява обриви или дискомфорт, подмладява, и прави устните ви еластични и естествено красиви.

Съставките са внимателно подбрани и комбинирани за направата на натуралното масло за нежни и женствени устни с Моной от Таити и Какаово масло, което отлично подхранва и овлажнява вашите устни. То ще запази усмивката ви в студените и топли дни на годината. Без пестициди и вредни химикали!

Не пренебрегвайте грижите за устните си, за да не са чувствителни и да ви причиняват болка и дискомфорт. Кожата на устните е по-тънка и не се омазнява и за това се изсушава и напуква по-често.

Ексфолирайте усните си, за да отстраните мъртвата кожа и използвайте природната козметика за гладки, сочни нежни и женствени устни.

Допълнителна информация

Тегло 0.06 kg

Състав

Пчелен восък (органичен)

Пчелния восък е естествен, произведен от пчелите, които са подхранваща, предпазваща и антибактериална роля, осигуряваща добра защита за околната среда. Нашият пчелен восък идва от контролирани гори, квалифицирани от Асоциацията на почвите.

Рициново масло (органично)

Произведено от касторово растение, рициновото масло е с защитно и хидратиращо действие, подходящо за всички кожи, включително най-чувствителните и бебешки кожи.

Масло от какао (органично)

Theobroma какао означава „храна на боговете“ и е богато, кремообразно масло, което създава защитна бариера за задържане на влагата в кожата, и е богато на естествени антиоксиданти, които хидратират и успокояват кожата.

Моной де Таити

Интензивно ароматизирано масло, направено от накисващо кокосово масло с цветя от тиара или гардения. Със защитен произход, от Френска Полинезия. Използван в продължение на много векове като козметика и медикаменти от полинезийските жени, той се използва за защита на кожата на новородените, е мощен овлажнител и предпазва кожата от вредни елементи.

Плодово масло от ванилия

Прекрано ароматизирано масло, което има  успокояващи свойства. Извлечено от ванилия, най-скъпата подправка в света. Нашата ванилия идва от незрелия плод на орихидната ванилия planifolia, цветята са ръчно опрашени и образуват боб, преди да бъдат изсушени на слънце. Важен процес за образуването на луксозно ароматизирано абсолютно антиоксидантно свойство.

Витамин Е

Класически антиоксидант, витамин Е произхожда от много плодове и зеленчуци и е известен с това, че предпазва клетките увреждащи се от свободните радикали и от появата на стрии, линии и бръчки.

Препоръки

Нанасете на устните си по ваше желание, за да ги направите успокоени и меки. Маслото е достатъчно меко, за да се използва за всяка друга област, която може да е болезнена и се нуждае от някаква корекция.

Възможна комбинация

Често се купува като подарък или за самолечение. Много добре съвместим и с други продукти за подаръци, напр. с масла за душ.

Преса - другите за нас

Beauty Shortlist Awards 2014 – Finalist

Ten Natural Beauty Products to Celebrate Organic September – The Mirror