Sale!

Сапун за почистване на лице с Кайсия и Здравец

лв.33.60 лв.20.40

Нежен почистващ сапун за лице и тяло. 95 гр.

1 налични

Код: RT5 Категория: Product ID: 3256

Описание

Натурално почистване на кожата с изключително нежния сапун, с органични масла от Кайсия и Здравец, обогатен с масло от шия.

“Брилянтен за ежедневно почистване.”                                   

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА:

  • Супер нежна и хидратираща формула с органични масла, обогатени с масло от Шия за богат и кремообразен сапун за натурално почистване на кожата.
  • Особено подходящ за сухи и чувствителни кожи и достатъчно лек, за да бъде използван като почистващ препарат за лице.
  • Не съдържа химикали, консерванти, изкуствени оцветители или аромати.
  • Истински лукс за кожата; кремообразен, овлажняващ и не дразнещ.                     

Натурално почистване на кожата – основателката на Rose Tree Олга казва:

Ръчно изработените сапуни за натурално почистване на кожата Rose Tree са направени от чисти органични масла и етерични масла, овлажняват и не дразнят и са много по-различни от сапуните или почистващите средства, които се продават в търговската мрежа. Той също е чудесен за тяло и е хартиена опаковка – без повече пластмасови бутилки!

СЪДЪРЖА:

Органично необработено маслиново масло, органично кокосово масло, скъпоценното масло от бадеми и кайсиеви ядки, обогатени с масло от Шия и смесени със сладки, сочни масла и френски розов клей.

Режем баровете ръчно, минималното тегло е 95 грама.

Произведен от 95% органични съставки.  Веган. Без глутен. * (За повече информация относно това как изчисляваме процента на биологичните съставки вижте раздела „Съставки“). 

Ако закупувате сапуна за употреба на лице, то знайте, че продукта работи добре както с есенции за лице, така и с маслото от Роза & Марула за сложни, мазни, комбинирани кожи или маслото от Роза & Касис за по-суха / зряла кожа. Ако се ще го използвате за тяло, може да се съчетава добре с маслата за тяло или душ.

Той е лек, нежен, с омекотяващ и тонизиращ ефект. Натурално почиства и същевременно успокоява кожата на лицето и тялото.

За максималното му използване, съхранявайте сапуна в съд, който позволява изсъхването му след употреба.

Допълнителна информация

Тегло 0.95 kg

Състав

Бадемово масло (органично)

Успокояващо масло против бръчки, подмладява кожата и действа противовъзпалително.

Кайсиево масло (органично)

Нежното и проникващо кайсиево масло от ядката на кайсиевите плодове е леко масло, подходящо за всички типове кожа, включително чувствителна кожа.

Кокосово масло (органично)

Кокосовото масло традиционно се използва като овлажнител за тяло и коса в Южните морета от векове, благодарение на интензивните си омекотяващи свойства. То има почистващи и нежни свойства за разпенване, които са леки и не дразнят в сравнение с почистващите препарати на химическата основа.

Френски розов клей

Той е лек, нежен, съдържа железен оксид, силициев диоксид и микроелементи, които стимулират кръвообращението. Той има омекотяващ и тонизиращ ефект върху кожата.

Мандариново масло

Нежно и сладко масло, което е ревитализиращо и тонизиращо е и достатъчно леко, за да се използва за чувствителни и бебешки кожи.

Маслиново масло (Virgin Organic)

Използван в продължение на много векове, зехтинът е оригиналното масло за кондициониране на кожата, използвано за масаж и като богат, успокояващ овлажнител.

Масло от здравец

Розово, със сладка миризма, балансиращо масло, подходящо за всички видове кожа. Маслото от здравец създава усещане за сигурност и комфорт, притежаващо вдъхновяващи и освежаващи качества.

Масло от шия (органично)

Маслото от шиа, известно още като каритско масло, идва от ядката африканското дърво мангифолие. Маслото от шия има превъзходни овлажняващи свойства, заедно с лечебните си свойства и се използва в продукти за дерматит, псориазис и много други кожни заболявания. Освен това, поради съдържанието на витамини и мастни киселини,  и се използва с овлажняващи продукти, за да помогне за намаляване на линиите и бръчките и стрии.

Сладък портокал

Оранжевото плодово масло е вдъхновяващо и освежаващо и има антисептични и антибактериални свойства. То има свойствата за детоксикация и е добро за намаляване на напрежението и главоболието.

* Искате ли да знаете как изчисляваме процента на биологичните съставки? За някои продукти това е просто, то е разбивка на съставките, които влизат в продукта. За нашите почистващи барове, това е по-сложен процес, тъй като суровините се подлагат на химическа реакция, наречена осапунване, и от продуктите се създават напр. глицерин като част от този процес. За да изчислим процента на биологичните съставки, ние разглеждаме остатъците след тази химическа реакция, органичните и етеричните масла, глицеринът и т.н. и изключваме водата от това изчисление.

Препоръки

Разтрийте между ръцете, разпенете го и използвайте по ваше желание. Нежен за употреба на лицето и тялото. Съхранявайте върху съд, който позволява на сапуна да изсъхне между употребата му, за да постигнете максималното му използване.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължи, потърсете медицински съвет.

Възможна комбинация

Ако го закупувате за употреба на лице, то знайте, че продукта работи добре както с есенции за лице, така и с маслото от Роза & Марула за сложни, мазни, комбинирани кожи или маслото от Роза & Касис за по-суха / зряла кожа.

Ако се закупува за тяло, той работи добре с маслата за тяло или душ.

Преса - другите за нас

Candis Magazine – New & Beautiful

Women’s Fitness Magazine – Beauty Heroes – Feb 2014