Sale!

Масло за тяло от Кайсия & Палмароза

лв.69.60 лв.42.00

Луксозно ароматизирано, леко и подхранващо масло за тяло. За суха кожа. 100 мл.

1 налични

Код: RT9 Категория: Product ID: 3287

Описание

Нашето луксозно, невероятно и естествено ароматизирано натурално масло за тяло е леко, но отлично подхранващо за сухата кожа, като я оставя нежна, ароматна и копринено мека. Съставено е от 99% органични съставки.

 „Нежно и неоспоримо луксозно, това светло и подхранващо масло от бутиковия производител на органична грижа за кожата The Rose Tree оставя усещащ аромат на палмароза и кайсия, и дълбоко овлажнява.“ The Independent.

Натурално масло за тяло с Кайсия & Палмароза КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА:

 • Бързо се абсорбира и попива в кожата, стимулира стареенето й
 • Кожата се чувства супер хидратирана
 • Спомага за увеличаване еластичността на кожата ви
 • Не блокира порите ви
 • Супер луксозно масло
 • Естествен натурален, свеж аромат на цитросови плодове

Amazing PR казва за нашето натурално масло за тяло:

Проникващите масла Кайсия & Палмароза осигуряват вдъхновяващ, сладък флорален аромат, който хидратира кожата ви без мазни остатъци като други формули и не запушва порите ви.

Оранжевото масло в състава, осигурява необходимото приятно усещане, като помага и за намаляване на напрежението и главоболието.

Натурално масло за тяло от Кайсия & Палмароза – СЪДЪРЖА:

 • Органични кайсии, жожоба и шафлонови масла, смесени с флорални и цитрусови етерични масла.
 • Скъпоценните масла от жожоба и кайсиите се комбинират с подхранващия шафран, ароматизиран с Палмароза /Palmarosa и цитрусови нотки от сладък портокал и бергамот, за да придадат свеж, фин аромат.
 • Използваме бързо абсорбиращи „сухи“ масла в нашата формула, които хидратират кожата ви, и не правят дрехите ви мазни!
 • Чистите органични масла действат отпускащо, разтоварващо и успокояващо, вдъхвайки естествения им аромат  при нанасянето на маслото по тялото.
 • Маслото е доста икономично, небходимо е да затоплите и разнесете по тялото много малко количество.
 • След използването на нашето луксозно масло за тяло от Кайсия & Палмароза ще установите, че е деликатно, ароматно, подхранващо, хидратиращо и разтоварващо – всичко това събрано в една опаковка.

Произведено с 99% органични съставки. Веган. Без глутен. 100ml. Опакован в бутилка с помпичка без въздух.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

Състав

Кайсиево масло (органично)

Нежното и проникващо масло от ядката на плодовете от кайсия е леко, подходящо за всички типове кожа, включително и чувствителна кожа.

Бенгамовото масло

Деликатно, свежо ароматизирано плодово масло, наречено така на италианския град Бергамо, защото произхожда от там. Традиционно се използва, за да придаде вкус на Ърл Грей чай, има антисептични и антивирусни свойства със свеж зелен аромат.

Масло от жожоба (органично)

Лесно абсорбирано, леко масло, много подобно на себума, намиращ се в собствената ни кожа и подходящо за всички типове кожа, включително проблемни, мазни и комбинирани кожи.

Масло от Палмароза (органично)

Масло с лифтинг ефекти и с прекрасен сладък флорален аромат. Отлично за грижа за кожата, балансира производството на мазнини и хидратацията и има клетъчни регенеративни свойства, което е ефективно върху кожата с дефекти.

Шафраново масло (органично)

Красиво, леко текстурирано масло, което има подхранващи и изглаждащи свойства. Не блокира порите на кожата ви и е подходящо за всички видове кожа, дори за чувствителна.

Масло от сладък портокал (органично)

Портокаловото плодово масло е вдъхновяващо и освежаващо и има антисептични и антибактериални свойства. То има свойства за детоксикация и е добро за намаляване на напрежението и главоболието.

Препоръки

Изтеглете количството от едно изпомплане на маслото, като внимателно го затопляте в ръцете си, преди да нанесете върху кожата си в посока нагоре. Вдишвайте аромата на чистите етерични масла и повторете, ако е необходимо.

Използваме само най-висококачествените чисти органични растителни масла и всички етерични масла се използват в безопасни граници при ниски проценти.

Въпреки това, ако сте бременна или кърмите, трябва винаги да се консултирате с вашия лекар, преди да използвате продукти, съдържащи етерични масла, и изцяло да избягвате употребата им през първите няколко месеца.

Само за външна употреба, пазете от деца.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такивате такива. Продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължи, потърсете медицински съвет.

Възможна комбинация

Луксозно ароматизирано, леко и подхранващо за сухо кожа на тялото

Преса - другите за нас

The Independent – The 10 Best Natural Body Oils

Country Homes & Interiors – Get your Summer Glow