Sale!

Органична муселинова кърпичка за почистване

лв.15.60 лв.12.00

Аксесоар за грижа за лице.

4 налични

Код: RT4 Категория: Product ID: 3252

Описание

Естествена грижа за кожата с Мусeлинова кърпичка – перфектният партньор с нашето масло за почистване от Морков и Манго или със сапуна за почистване с кайсия!

Изработена от 100% органичен, сертифициран продукт от мусeлинови тъкани. Мусeлиновият плат има леко ексфолиращо действие, което оставя кожата супер чиста и гладка. Перфектна за почистване на лицето или сваляне на маски и други процедури за лице.

Благодарение на по-чистата текстура, тези кърпи за лице внимателно ексфолират кожата, докато я почистват. 

Прилагайте у внимателно, докато премахвате грима и натрупалото се замърсяване от деня.

Ако следвате съветите на гурута за естествена грижа за кожата, трябва да използвате всеки ден свеж плат за лице от муселин. Може да се ползва също и за нежно почистване и грижа за бебета.

Изпирайте с неароматизиран препарат и не ползвайте омекотители, за да запазите естествения й вид. Кърпичката изсъхва супер бързо, така че е много по-хигиенична от памучен фланел и се изпира напълно.

Моля, обърнете внимание, това са чисти памучни мусели, които не са обработени по никакъв начин, при първото пране се очаква известно свиване. Но бъдете сигурни, че кърпичката ще стане по-мека след всяко изпиране, без да губи ексфолиращите си свойства.

Размер: Приблизително 25 cm х 25 cm.

Състав: 100% органичен памук. Памукът е негенеративен и се отглежда без ГМО синтетични торове. Кърпичката е изплетена и тъкана в Обединено кралство Великобритания.

Муселиновите кърпи – естествена грижа за кожата

Те са отлично допълнение към всякакви рутинни процедури за грижа за кожата по няколко причини. Фино тъканата текстура на муселин е подходяща дори за най-чувствителната кожа и за разлика от други, вие контролирате натиска, ритъма и техниката на почистване. Не съдържа съставки, от които да се притеснявате, това е един от най-естествените и нежни начини да се грижите за кожата си.

Използването на мусeлинова тъкан подобрява циркулацията на лицето, премахва мъртвите клетки на кожата, за да се обновяват нови, по-млади.