Разлики при грижа за кожата с органични масла и със стандартната козметика в търговската мрежа

От както избрах и преминах на органични, природни масла за грижа за кожата разбирам силата, ефективността и стойността на някои на най-простичките и чисти съставки и това как влияят на естествената красота.

Разбирам реалността на комерсиалното производство на продукти за органична козметика.

Разбирам и маркетинговата машина, стояща зад бизнеса за органична красота, реалността, очакванията и тактиката, използвани от някои от големите компании на пазара на представянето на естествената красота.

Разбирам и жените, предизвикателствата и разочарованията, какво работи и какво не, когато става дума за естествена грижа за кожата.

Усещам синтетичните съставки в козметиката.

Природни масла за грижа за кожата – блянувам и улавям аромата на естествените цветя и растения.

Предимството за един малък производител като The Rose Tree Великобритания е, че залага на качеството и подбира всяка една съставка съдържаща се в маслата много внимателно – те са органични и подбрани от естествения им източник.

Всеки биологичен продукт за красота е толкова добър, колкото и неговите съставки.

Обикновено един малък производител на козметика за грижа за кожата има по-голяма гъвкавост, със съставките, пропорциите и чистотата на тези съставки .

Природни масла за грижа за кожата – те са пресни, без консерванти и пълнители. Малките производители трябва да са наясно къде и кога са произведени техните свежи съставки, а спазването на законодателството на ЕС в областта на безопасността означава водене на подробни записи и точност.

Ние сме стриктни за доставката на всички наши съставки, за произхода, за устойчивостта им и опаковките.

При нашата козметика е налице човешкия фактор и личното докосване – имате работа с човек и можете да получите съвет за подходящият продукт и съставки за вашата кожа.

Натуралните ботанически масла са избрани и предпочетени като алтернативи на петрола и химикалите присъстващи в масовата козметика. И това личи от периода на изплозване на маслата от отварянето им, който е 6 месеца. Деликатното, богато на витамини органично масло от кайсии с разликата в цвета и аромата се различава и оценява пред инертното минерално масло.

Подходът на масовия пазар не винаги печели.

Имаме различно предложение за клиентите си.

Клиентите ни искат удобство, истински биологични продукти с естествени аромати и най-вече ефективност и качество.

Удобството и практичността от използването им. Започнат ли да използват продуктите ни те ни се доверяват и знаят, че избираме най-добрите ефективни съставки, така че те не трябва да прекарват часове в изследването и подбирането им.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4