Почистването – ключа за красива и здрава кожа

Всичко започва с почистването! Но почистването с чисти натурални растителни продукти е това от което вашата кожа има нужда и ще се чувства най-добре. В naturalskincare.bg може да намерите растителна и чиста органична козметика за почистване на кожата на лицето.

Почистване на кожата на лицето с натуралните масла The Rose Tree – луксозната органична козметика, вече и в България.

Бъдете готови да се изумите от нашето супер луксозно почистващо органично масло за лице от Морков & Манго, заредено с мощни ботанически съставки, които с лекота отстраняват грима и мръсотията, а това отнема само 2 минути!

Почистващото органично масло за лице е заредено с биологично масло от морков, който подхранва кожата, подмладяващо масло от манго, противовъзпалително масло от жълт кантарион и антисептични масла от лавандула и розмарин, това е перфектното почистващо средство за лице, подходящо за всички видове кожа.

  • Премахва грима от очите, дори и от водоустойчива спирала!
  • Органичното масло от моркови просветлява скучната и недохранена кожа.
  • Съдържа подмладяващо масло от манго и оставя кожата гладка и нежна.
  • Естествено поддържа кожата склонна към алергии / акне.
  • Ще усетите и свеж, билков аромат от розмарин, моркови и лавандулови етерични масла.

Съдържа чисти натурални съставки – 75% от които са органични. Луксозно, органично средство за почистване на кожата на лицето.

Ако предпочитате да почиствате кожата си със сапун – натуралният, изключително нежен сапун, с органични масла от Кайсия и Здравец, обогатен с масло от шия е вашият правилен избор.

  • Ръчно изработен, произведен от 95% органични съставки.
  • Супер нежна и хидратираща формула с органични масла, обогатени с масло от шия за богат и кремообразен сапун за натурално почистване на кожата.
  • Особено подходящ за сухи и чувствителни кожи и достатъчно лек, за да бъде използван като почистващ препарат за лице.
  • Не съдържа химикали, консерванти, изкуствени оцветители или аромати.
  • Истински лукс за кожата; кремообразен, овлажняващ и не дразнещ.                   

Органичната муслинова кърпичка е перфектният партньор за почистване на кожата на лицето с нашето масло от Морков и Манго или със сапуна от кайсия!

Изтъкана от памучни мусели – 100% органичен памук, нежно почиства кожата и леко я ексфолира, като я оставя супер чиста и гладка.

Използваме само най-висококачествените и най-мощните природни съставки за нашата натурална органична козметика. Те са внимателно селектирани и специално подбрани, за да заемат своето място в нашите продукти и не съдържат пълнители и други вредни вещества.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4