Най-полезните съвети за естествената красота на кожата ни

Правилният избор на натурален продукт за почистване на лице – био и органични етерични масла

Изхвърлете почистващите за лице, които се пенят. Сериозно, ако не искате кожата, ви да е суха и изтощена, преминете към почистващо тип балсам – ще се влюбите в нашето масло от Морков & Манго. Хидратиращите масла ще почистват внимателно и ще добавят така необходимата хидратация. Измиването с вещества, които се пенят отстранява всички натурални масла от кожата, а балсама, състоящ се от био и органични етерични масла естествено балансира и подхранва, докато почиства.

Нежно ексфолиране

Бъдете нежни – не търкайте кожата и не се опитвайте да отстраните пластове от нея като мислите, че така ще отнемете мъртвите клетки, ще я направите по-чиста или ще я подновите. Нежното екфолиране с естествен, най-добре памучен материал е добро решение. Ако имате места по кожата, които са по сухи, също е добре да ги ексфолирате, но нежно. Колкото повече се изсушава кожата Ви, тя става по уязвима. Когато спаднат нивата на естроген,  това не само изсушава кожата, но тя става по-чувствителна. Предлагаме ви да опитате с органичната памучна Муслинова кърпичка – перфектният партньор с нашето масло за почистване от Морков и Манго. 

Най-добрият натурален крем за очи

Кожата около очите ни е много тънка, затова най-подходящо е да използвате нежен продукт, специално разработен за чувствителната кожа. Не опъвайте кожата, докато го прилагате.

Нашият подмладяващ серум за очи с Роза & Пореч състоящ се от чисти био и органични етерични масла е особено добър за тези досадни фини линии, които се образуват или ако очите ви изсъхват или сърбят.

Този серум е базиран на масло, което е органично и арника масло, известно със свойството си да помага при подпухналост. Нуждаете се само от една капка за двете очи, капнете върху пръста си и нежно масажирайте с кръгови движения около очите. Не забравяйте да вдишате свежият естествен аромат са растенията.

Най-добрите естествени масла за зряла кожа

Растителните масла са чудесни за сухата кожа, но просто трябва да намерите правилните.

Био и органични етерични масла, богати на олеинова киселина, са най-подходящи за суха кожа. Някои от любимите ни са Арган, Камелия, Баобаб и Макадамия.

Тези масла имат по-богато, подхранващо и понякога по-тежко усещане – но също така имат способността да възстановяват сухата кожа.

Есенцията за лице Роза & Касис е специално комбинирана и е с дълбоко подхранващо, хидратиращо и омекотяващо действие за кожи, които се нуждаят от хидратиране, но без никакво мазно или тежко усещане.

Повечето от клиентите ни идват при нас, обезсърчени от употребата на масовите продукти за кожата предлагани в търговската и с желание да използват истински съставки и да разберат точно какви са и да са сигурни, че не са опасни или токсични.

С възрастта ни няма как да се измъкнем от факта, че Майката Природа има скрити трикове на които сме подложени, с една дума не ставаме по-млади.

Кожата ни се изсушава като Сахара – и колкото по-суха или дехидратирана е, толкова по-посърнала изглежда.

Понякога дори може да забележите пъпки и петна, които които не сте имали още от тийнейджърските си години. Ако забележите тези проблеми, препоръчваме Ви да обърнете специално внимание и да прочетете задълбочено описанието и съставките, както и да опитате нашата есенция за лице с Rose & Marula, която съдържа чисти био и органични етерични масла и е специално създадена за проблемна кожа.

Използвайки чистите натурални масла Вие ще бъдете изумени от разликата, от чистотата и колко ефективната естествената грижа за кожата може да бъде.

Просто запомнете, че е важно да изберете ботаническите съставки, които ще работят с, а не срещу вашата кожа.

Растителните масла са магически, техните различни свойства означават, че можете да балансирате кожата, която е склонна към дехидратация и обриви.

Съвети за начина ни на живот

Колкото и прекрасни и ефективни да са продуктите, все пак е необходимо да се съобразяваме и с храната, която приемаме. Тя трябва да е балансирана с много витамини и минерали – набавени от сурови плодове, зеленчуци, ядки и рибни продукти. Много важно е да хидратираме тялото си като пием много и чиста вода, както и да спортуваме и да се движим.

Позитивното излъчване, спокойствието и усмивката са една много важна част от излъчването ни, правят ни щастливи и красиви!

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4