1Плащане в брой при доставка – наложен платеж

2. Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD

3. Плащане по банков път

4. Плащане в брой на каса на EasyPay

5. Epay плащане

1. Плащане в брой при доставка – Наложен платеж

Доставката е до 5 работни дни, считано от датата на заявката.

Поръчката се плаща при доставка от куриер.

Куриерска фирма ЕКОНТ доставка до офиси на ЕКОНТ или до адрес на клиента с ценa (с ДДС) съответно:

– за София – …… лв.
– за страната – ….. лв.

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не заплащате нищо допълнително, (освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка), всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Услугата „Доставка във фиксиран час“ се заплаща допълнително и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера.

При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват чрез куриер или по начин допълнително уговорен между страните.

2. Плащане с кредитна или дебитна карта VISA или MASTER CARD

Разплащанията се извършват чрез Борика АД, сертифицирана от Visa International за технологиите „Verified by Visa“ и „MasterCard SecureCode„, които гарантират в максимална степен сигурността на транзакциите.

С този метод можете да платите с дебитни и кредитни карти с логото Visa и MasterCard, издадени от български или чужди банки.

лого кредитни карти

При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Борика (БОРИКА е дружество, което е национален оператор на плащанията с местни банкови карти и обслужваща организация (Processor Company) за плащания с международни банкови карти на EUROPAY International/MasterCard, VISA International), където трябва да въведете необходимите данни свързани с Вашата карта, за извършване на разплащането.

След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в naturalskincare.bg
При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката на картата, използвана от Потребителя.

3. Плащане по банков път

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на naturalskincare.bg с юридическо лице – фирма “ГРЕЕН” ЕООД. Моля, изпратете потвърждение за извършен банков превод на емайл naturalskincarebg@gmail.com. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на МАГАЗИНА те се извършват по банков път по сметката, използвана от Потребителя или по начин допълнително уговорен между страните.

За плащания по банков път:

Получател: “ГРЕЕН” ЕООД
Банка: Първа Инвестиционна Банка АД
Банков код: FINVBGSF
IBAN : BG91FINV91501017147569

Основание за плащането: Номер на поръчката

4. Плащане в брой на каса на EasyPay

Необходимо е да си запишете или изпечатате генерираният десетцифрен КОД при поръчката, който получавате на емайла си, да отидете до най-удобното за вас гише на EasyPay и да заплатите сумата.

Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

Актуални адреси на офиси на EasyPay може да видите на от тук

5. Плащане чрез Epay

За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в – www.epay.bg
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

Онлайн магазин naturalskincare.bg предлага натурална органична, здравословна козметика – масла за лице и тяло, внос от Великобритания. Продуктите са известни и предпочитани във Великобритания и са спечелили редица награди.

За нас е удоволствие да ви представим луксозните натурални масла за лице и тяло. Почувствайте разликата при използването им.

Добре дошли в света на натуралната грижа за кожата!

Можете да поръчате онлайн по всяко време или ни пишете на naturalskincarebg@gmail.com. Телефони за връзка 0877973418.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4