Истината за органичната натурална красота

Виждаме перфектните изображения на момичета и жени по лъскавите страници на списанията, и е ясно че е използван Photoshop, това не е изцяло натурална красота.

“Смених рутината и преминах на натурална грижа за кожата – това промени живота ми!”

Примамливо е да прочетете, че можете да се превърнете в земна богиня, с рокли на цветя и вътрешното излъчване на 16 годишна, и това няма ли да бъде страхотно да излъчвате натурална красота.

Основателката и ние вносителите на The Rose Tree – козметиката за биологична грижа за кожата, страстно вярваме, че продуктите ни за грижа на лице и тяло, съставени от естествените биологични съставки са много добри.

Бихме искали да ви дадем няколко съвета, да променим виждането ви, да ви помогнем да направите избора си и да знаете от къде да започнете при използването на натуралната органична козметика.

Не е необходимо да подмените изведнъж всички козметични продукти, с които разполагате. Опитайте да разчистите и да изхвърлите тези, които не ползвате или много рядко се докосвате до тях, а те стоят с години в тоалетката ви.

Въпреки това, което казват рекламите и маркетинговите специалисти, нито един продукт няма да промени живота ви за една нощ. По-гладка кожа за 30 секунди? Изчезващи бръчки? 99% от жените мислят, че кожата им изглежда 10 години по-млада – въз основа на пазарна извадка от 12 цели хора.

Не вярвайте сляпо, рекламираните продукти, които правят чудеса – може да подобрят, изгладят част от фините бръчици и направят кожата ви по мека, но няма да ви транформират и да изглеждате с кожа на 13 годишно мочиченце.

Не се съблазнявайте от лъскавата луксозна опаковка и усмихната дама зад щанда, четете добре етикетите!

 Тор съвети за разчитане на етикетите.

  • Какви съставки са посочени на етикета – какво точно е в това малко шишенце?
  • Запомнете, че съставките по закон трябва да бъдат изброени по тяхното inci име, извлечено от латински. Но много от занаятчийските марки ще посочат общо име, за да улеснят живота ви!
  • В какъв ред те се появяват – запомнете най-голямата съставка по обем е в началото на списъка, ставайки по-малък.
  • Първата съставка е вода или някакъв вид производно на минерално масло? Водата не е лоша, продуктът за крем ще съдържа почти процент вода, но понякога в занаятчийска или нетърговска грижа за кожата ще бъде заменен с хидрозол, напр. розова вода.
  • Кои съставки са органични, само минималното съдържание на чудотворния сок от някакво рядко разстание от тропическа гора, което е посочено в края на списъка на продукта?
  • Ние посочваме точния процент органични растителни съставки в нашите продукти, за да знаете какво купувате.
  • Списъкът на продуктите съдържа ли изкуствени цветове и аромати?

Имайте предвид, че някои „активни“ съставки ще присъстват само в по-малки количества, кожата ви просто не може да понесе големи количества и е вероятно да причинят повече вреда, отколкото полза.

Етеричните масла например, те са изключително мощни и присъстват само в малки количества.

Маслата за вана или душ могат за са по-силни, тъй като, те ще се разреждат с вода и няма да са толкова концентрирани и да причинят проблеми за вашата кожа.

Цената не е индикатор за качество или ефективност!

Не мислете, че по-висока цена означава, че ще получите страхотни и по-качествени съставки. Някои от луксозните кремове за грижа за кожата или почистващите препарати са просто посредствени продукти в много скъпи, луксозни опаковки в големи лъскави магазини и персонал, на които да плащат. Най-добре проверете тези съставки!

Естествените алтернативи на основните съставки са почти винаги по-скъпи, органичното кайсиево масло е многократно по-скъпо от течния парафин.

Органичното масло от кайсия също винаги ще бъде по-скъпо от небиологичното масло от кайсии. Определено предпочитаме нашите масла да бъдат без пестициди.

Правилните съставки за вашия тип кожа за натурална красота.

Важно е да изберете ботанически съставки, които ще работят с, а не срещу вашата кожа.

Растителните масла са магически, чрез техните различни свойства, че можете да балансирате чувствителната или дехидратирана кожа.

Преминаването и използването на козметика с реални съставки може да бъде изключително възнаграждаващо за вашата кожа.

Повечето от клиентите ни идват при нас, с желание за промяна, да използват истински съставки и да разберат точно какви са и да са сигурни, че не са опасни или токсични.

Най-хубавото е, че те остават удивени от разликата, чиста, ефективна естествена грижа за кожата.

Много от нас имат все по-чувствителна кожа, страдащи от алергични реакции, екзема, изсушаване и др.

Фокусираме се върху съставките, които всъщност правят разлика. Харесват ни органични; Харесват ни чистите съставки. И определено ги предпочитаме без пестициди. Ние се тревожим за това и желанието ни е да ви представим, най-чистия продукт, така че не е нужно вие да се безпокоите.

Британски лукс за натурална красота предназначен за съвременни жени, които искат да изглеждат и да се чувстват невероятно в днешния забързан начин на живот!

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4