Добре дошли в света на Natural Skin Care – натуралната грижа за кожата!

Натурална грижа за кожата – синоним на истинската и естествена красота, здраве и жизненост. Eдин от най-високите и престижни класове за грижа на кожата – ОРГАНИЧЕН, БЕЗ НАЛИЧИЕ на ПРОПИЛИ, ПАРАБЕНИ, СИНТЕТИЧНИ ТОРОВЕ, ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ, ХОРМОНИ, ПЕСТИЦИДИ, АНТИБИОТИЦИ или ХИМИКАЛИ от всякакъв вид.

Комбинацията, от богатите натурални, органични съставки използвани за направата на органичната козметика за натурална грижа за кожата има изключителни омекотяващи, овлажняващи действия, забавя процеса на стареене и релаксира кожата, те съживяват, подмладяват и възстановяват живата светлина на кожата ви по безопасен и естествен начин.

Нашата лична цел е да обърнем внимание и да заинтригуваме колкото е възможно повече хора да четат етикетите преди да закупят дадения продукт и да не приемат думите “естествено” и “органично” за даденост.

Мисия

Нашето желание е да ви предложим истински естествени и здравословни продукти за красота и да ви дадем възможност да откриете и да се насладите на уникалните им качества и въздействие, които ще ви направят натурално красиви, радостни и щастливи от използването им.

Защо органично / органик?

Нашата кожа абсорбира до 60% от това, което се прилага върху нея. Повечето продукти днес съдържат токсични химикали, съставки на основата на нефт, изкуствени оцветители и аромати и вредни консерванти, които се абсорбират в кожата ви, запушват порите и всъщност причиняват по-бързото стареене на вашата кожа!

Установено е, че органично отглежданите растения съдържат значително по-големи количества витамини, хранителни вещества и антиоксиданти, отколкото растенията, отглеждани с пестициди. Вярваме, че кожата ви заслужава най-доброто, което Природата може да даде.

МОЩЕН ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ

Задълбочено търсихме и анализирахме информация от целия свят, за да намерим най-чистите и най-висококачествени козметични продукти за нашите клиенти. С нарастването на замърсяването, алергиите и химическата чувствителност дори още от детска възраст, ние трябва да използваме козметични продукти с натурални органични съставки.

Повече и по чисти природни съставки – по-здрава и хидратирана кожа! Ние комбинираме най-вече съставки с най-високо ниво на концентрация във всяка формула, за да постигнем максимални резултати – без да слагаме и капка изкуствени химикали.

Ние вярваме

Вярваме, че е време красотата да еволюира. Обществото вече завършва пълния си цикъл и осъзнава, че избора на натурални продукти е по добър за всеки от нас и за света! Знаем, че когато се замисли и формулира добре, естествената и биологичната грижа за кожата е също толкова ефективна, колкото синтетичните алтернативи.

Нашето желание е да изпитате радостта в ежедневието си от използването на нашите продукти с вдъхновяващи натурални аромати, нежни текстури и ефективни резултати.

НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ към вас за натурална грижа за кожата – продукти които са:

  • ОРГАНИЧНИ И ОТГЛЕДАНИ В НАТУРАЛНИ УСЛОВИЯ
  • ИСТИНСКИ ЧИСТИ И НЕПОДПРАВЕНИ
  • БЕЗ ТЕСТОВЕ ВЪРХУ ЖИВОТНИ
  • ИСТИНАТА ОТГОВАРЯ НА ЕТИКЕТИТЕ
  • БЕЗ ГМО
  • ВЕГАН
  • БЕЗОПАСНО ПРОИЗВЕДЕНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Моля изпратете ни вашите коментари и предложения по емайл. Много харесваме това което правим, обожаваме продуктите, които ви предлагаме и бихме искали и вие да изпитате приятното преживяване от употребата им.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4