В страницата naturalskincare.bg – “Греен“ ЕООД за нуждите на Онлайн магазина и в блога се обработват лични данни на посетители и регистрирани потребители за целите на продажбата, начина на плащане, рекламата и доставката на продукти за натурална органична козметика, както и за спомагателните дейности, свързани с тях.

Защитата на личните данни е от голямо значение за “Греен ЕООД” – Natural Skin Care и процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно открит и прозрачен за Вас. Ето защо нашата политика, определя как ще бъдат обработвани и защитени Вашите лични данни.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

“Греен ЕООД” е администратор на личните данни, които вие ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

“Греен ЕООД”
гр. София
ул. Съборна 5, ет. 4
Регистрационен номер на фирмата 205054512
Регистрационен номер по ДДС: BG205054512

Съхранение на Вашите данни.

Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП“), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП, в случая в Съединените Американски Щати, в които се намира хостинга на уебсайта naturalskincare.bg. Всеки случай на прехвърляне на Вашите лични данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

За трансфери извън ЕИП, naturalskincare.bg – “Греен ЕООД” ще използва Стандартните договорни клаузи и Защита на неприкосновеността на личната информация за страните, за които липсва адекватно решение от страна на Европейската комисия.

Достъп до Вашите данни.

Вашите данни може да се споделят в “Греен ЕООД”, фирмата ще ги ползва като персонален администратор на данни.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън “Греен ЕООД”. Данните, които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги. Запознайте се с категориите трети страни за всеки процес по-долу.

Правно основание за обработването на Вашите данни.

За всяко конкретно обработване на лични данни, които събираме от Вас, ще Ви информираме дали предоставянето на лични данни се изисква от закона или е необходимо за сключване на договор и дали сте задължени да предоставяте лични данни, както и какви последици са възможни, ако решите да не го направите.

Вашите права.

Право на достъп:

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с “Греен ЕООД”, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща.

Право на преносимост:

Когато “Греен ЕООД” обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие или въз основа на споразумение, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат, прехвърлени на Вас или на друга страна. Това включва само личните данни, които сте ни предоставили.

Право на коригиране: 

Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни.  Ако имате профил в “Греен ЕООД”, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си.

Право на изтриване:

Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от “Греен ЕООД” по всяко време, освен в следните ситуации:

 • в момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос
 • имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена
 • имате неуреден дълг към “Греен ЕООД”, независимо от начина на плащане
 • ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги през последните четири години
 • Вашият дълг е бил продаден на трета страна през последните три години или една година за починали клиенти
 • Вашето заявление за кредит е отхвърлено през последните три месеца
 • ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес: 

Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес на “Греен ЕООД”. “Греен ЕООД” няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове.

Право да възразите срещу директния маркетинг:

Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг.

Имате право да се откажете от директния маркетинг като:

 • следвате указанията във всяко съобщение, изпратено с маркетингова цел
 • редактирате настройките във Вашия “Греен ЕООД” (Natural Skin Care) профил Право на ограничение

Имате право да поискате “Греен ЕООД” да ограничи обработването на Вашите лични данни при следните обстоятелства, ако:

 • възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес на “Греен ЕООД”, то “Греен ЕООД” ще ограничи обработването на данните в очакване на резултат от проверката на законните основания.
 • претендирате, че Вашите данни са неточни, “Греен ЕООД” трябва да ограничи обработването в очакване на резултат от проверката на точността на личните данни.
 • обработването е неправомерно, можете да възразите срещу изтриването на личните Ви данни и вместо това да изискате ограничаване на използването им.

“Греен ЕООД” вече не се нуждае от личните данни, но те са Ви необходими за упражняване или защита на правни претенции.

Как бихте могли да приложите Вашите права?

Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни, поради което имаме екип за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права. Винаги можете да се свържете с тях на naturalskincarebg@gmail.com.

Използване на Вашите лични данни при Онлайн покупка от нашият магазин.

Използваме Вашите лични данни, за да управляваме процеса на онлайн пазаруване в naturalskincare.bg – “Греен ЕООД”, и да обработваме Вашите поръчки, чрез нашите онлайн услуги Ви изпращаме имейли за статуса на доставка или при възникване на проблеми с доставката на избраните от вас стоки.

Използваме Вашите лични данни, за да управляваме плащанията Ви.

Също така, за да можем да разглеждаме жалби и въпроси свързани с гаранцията на продуктите.

Вашите лични данни се използват, за да Ви идентифицират, да валидират предвидената от закона възраст за онлайн пазаруване, както и за да потвърдят адреса Ви пред външни партньори.

Предлагаме Ви различни алтернативи за плащане, като за целта се налага да изплолзваме Вашите лични данни, включително и историята на Вашите плащания и кредитни карти.

Обработваме следните категории лични данни:

 • информация за контакт – име, адрес, имейл и телефонен номер
 • информация и история на плащанията
 • кредитна информация
 • информация за поръчките

Ако имате профил в naturalskincare.bg – “Греен ЕООД”, ще обработваме и Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:

 • потребителско име
 • имайл
 • парола
 • история на пазаруването

Ще обработваме следните категории лични данни, ако направите покупка:

 • история на поръчките
 • информация за доставка
 • история на плащанията

Данни за онлайн поръчка през е-магазина naturalskincare.bg, направена от Вас, сключвайки неформален договор от разстояние с Администратора при приложение на Общите условия:

 • лично и фамилно име на лицето за доставка
 • име на фирма
 • адрес за доставка – държава, адрес, град, област, пощенски код
 • телефон за доставка
 • имейл
 • данни за фактура – имена, телефон, град, държава, пощенски код, адрес
 • начин на доставка
 • начин на плащане
 • номер на поръчка
 • сума за плащане
 • статус на плащане
 • статус на доставката

Обработка на лични данни, свързани с Вашите „бисквитки“

 • история на кликванията
 • история на навигацията и сърфирането

Кой има достъп до Вашите лични данни?

Вашите лични данни, които се препращат към трети страни, се използват единствено за предоставяне на горепосочените услуги, например към компании за валидиране на Вашия адрес, комуникационни агенции за изпращане на потвърждение на поръчката, доставчици – куриери във връзка с доставката на Вашата поръчка. Доставчици на платежни услуги за Вашето плащане. Онлайн плащането в магазина на naturalskincare.bg – “Греен ЕООД се извършва чрез epay.bg, с който имаме договор за партньорство.

Правно основание за обработване на Вашите лични данни.

Обработването на Вашите лични данни е необходимо на naturalskincare.bg – “Греен ЕООД, за да изпълни услугата за управление и доставяне на Вашата поръчка.

Вашите данни се съхраняват в нашата система, докато сте активен клиент.

Имате право да закриете профила си по всяко време. Ако решите да го направите, профилът Ви ще престане да съществува и ще се счита за неактивен. Ще запазим Вашите лични данни в случаите, когато това се изисква от закона, или ако има неуреден правен спор.

След като профилът Ви бъде прекратен, Вашите данни ще бъдат изтрити.

Право да възразите срещу обработването на Вашите данни: Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни, като се свържете с naturalskincarebg@gmail.com. След това профилът Ви ще бъде изтрит и няма да можем да Ви предоставяме нашите услуги.

Телефон: +359 87 797 3418
София, ул. Съборна 5, ет.4